Segovia

Tan pròxima per a molts i tan desconeguda per a gairebé tots, aquesta província val més pel que oculta als seus carrers que pel que mostra.
Situada entre els pics de Guadarrama i Somosierra i les planes del Duero, aquesta província és una preciosa introducció al món rural castellà, amb els seus encants de pedra, les seves esglésies monumentals i els seus castells tranquil·litzats. Un territori ple de poblets medievals, com Riaza, Maderuelo, Pedraza, Sepúlveda i Ayllón, inclosos en el llistat de “Pobles més bonics d’Espanya”, que resisteixen a l’oblit gràcies a racons màgics i a idees sorprenents.
A això cal afegir una naturalesa capritxosa, com las Hoces dels rius Duratón i Riaza o el Parc Nacional de Guadarrama declarat reserva de la Biosfera per la UNESCO on s’integren el Palau Reial i els jardins de la Granja de San Ildefonso.
Per si això fos poc, ens allotjarem en la bella Segòvia, que forma part de les ciutats Patrimoni de la Humanitat. El paisatge que l’envolta, els seus carrers i arbredes la situen entre les ciutats més boniques de Castella i Lleó.
Vine i descobreix la màgia de Segòvia!

Del 9 al 12 d’octubre de 2020
Document amb tota la info.

 


Aquesta crisi sanitària ens ha obligat a prendre una sèrie de mesures preventives davant de la Covid-19 per tal de minimitzar el riscos de contagi a les nostres excursions. És per açò, que atenent a les mesures donades per les autoritats sanitàries, hem establert un protocol d’obligat compliment per a participar a les rutes.

Les inscripcions a les activitats hauran de ser de forma telemàtica i sempre que siga possible fer pagament en línia.

Els participants de l’activitat s’hauran de portar gel hidroalcohòlic per desinfectar- se les mans.

No podran participar persones amb símptomes de Covid-19 : febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, etc.

El nombre de participants serà reduït fins que les condicions sanitàries milloren.

Abans de l’activitat des de l’organització es recordaran les mesures de seguretat i sanitat establertes per aquell moment.

Abans de pujar a l’autobús es prendrà la temperatura corporal de tots els participants.

Els participants utilitzaran mascaretes dintre de l’autobús fins al moment de començar l’activitat.

Durant la xerrada informativa de la ruta es guardarà sempre 1’5 m de seguretat i en la mesura del possible s’utilitzaran mascaretes.

Durant l’excursió es guardaran 2 m de distància mínima i en cas de vent 4 m, si no són de la mateixa unitat familiar. 

Es recomana que cada participant es porte el seu menjar i la seva beguda.

El protocol actual pot patir modificacions depenent de l’evolució de la pandèmia.