Paisaje natural Gorbeia

Atesa la situació d’alerta sanitària produïda pel COVID-19 i a les directrius marcades per la Conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i seguint les recomanacions de la Federació de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, el Club Excursionista Xafant Talons resol la suspensió i ajornament de totes les activitats programades fins que no s’alcen les noves restriccions per part de les autoritats sanitàries i del FEMEV.

El Club Excursionista Xafant Talons organitza l’excursió als Parcs Naturals d’Àlaba (Euskadi) del 9 al 13 d’abril de 2020.
Les terres d’Àlaba engloben un paisatge divers en el qual conviuen serralades i planes molt àmplies. Els verds dels parcs naturals de Gorbeia, Urkiola, Toloño o Valderejo, contrasta amb l’ocre de la Rioja Alabesa bressol d’excel·lents vins. Els alabesos, conscients dels seu tresor, s’han abocat a la conservació de la seva riquesa natural, però també del seu patrimoni històric i artístic d’excepció, com la Vall Salada d’Añana, els modernistes cellers Elciego, la vila medieval de Peñacerrada, els poble de Labastida i Laguardia o viatjar a altra època en la visita guiada a la capital històrica d’Euskadi, Vitòria-Gasteiz que ha inspirat entre altres a l’autora de la trilogia “El Silencio de la Ciudad Blanca”.
Un viatge on experimentaràs que Àlaba és un regal per als sentits.

Del 9 al 13 d’abril 2020
Document amb tota la info.