La primera proposta del nou any serà el 15 de gener a la Granadella (Xàbia). Els penya-segats de la Granadella, una de les platges més belles i millor conservades del Mediterrani, són una talaia privilegiada per a gaudir de la que segurament és una de les panoràmiques més espectaculars del litoral valencià.

Una excursió amb diverses variants per anar agafant la forma i a la vegada cremar alguns dels excessos alimentaris d’aquests dies.

Entre els penya-segats que retallen la costa de la Marina Alta podem trobar raconets de pau; indrets increïbles que són, malgrat l’ocupació turística, xicotets trossos del paradís.
És el cas del Parc Forestal de la Granadella, un espai natural situat al sud de Xàbia, que compta amb una  extensió de 750 hectàrees i que va ser declarat Zona d’Especial Protecció per als Ocells (ZEPA) i Lloc d’Interés Comunitari (LIC). Aquest racó privilegiat del Mediterrani, és un dels últims espais gairebé verges del nostre litoral, que guarden nombrosos atractius de valor ecològic, paisatgístic i cultural.
Els penya-segats de la Granadella, una de les platges més belles i millor conservades del Mediterrani, són una talaia privilegiada per a gaudir de la que segurament és una de les panoràmiques més espectaculars del litoral valencià.

Itinerari

La Granadella (Xàbia), Castell de la Granadella, Mirador de Llevant, Barranc del Martorell, Mirador, Barranc de l’Orxella, La Granadella.

Dades del sender

Longitud: 13 quilòmetres.
Duració: 4:30 hores aproximadament.
Dificultat: Mitjana.
Desnivell: acumulat positiu 450 m / acumulat negatiu 450 m

 

Reserva i observacions

  • L’eixida es farà el 15 de gener de 2023 a les 8 hores al carrer dels Jocs de Vinalesa.
  • L’autobús farà parada al Mestalla (8:20h) i a la Pantera Rosa (8:30h).
  • Hi haurà diverses alternatives per a reduir la longitud de l’excursió.
  • La reserva serà fins el 13 de gener de 2023.
  • Per a poder anar a l’excursió es farà un donatiu de 20 € per als federats i de 22 € per als no federats.
  • La reserva cal fer-la al telèfon: 690 027 459 (Maite).
  • Cal dur l’esmorzar, dinar, aigua, calçat adequat i mascareta per al bus.

PDF

Descarregar PDF