Enguany anem a participar en un programa de la Mancomunitat del Carraixet que s’anomena CAMINEM AMB LA MANCO. L’objectiu és la realització d’eixides excursionistes per a fomentar els hàbits saludables, alhora que es coneix el nostre entorn més immediat.

Es realitzarà una ruta per mes evitant la coincidència amb les excursions que tenim programades del club. La primera serà el diumenge 31 de març diumenge 14 d’abril i visitarem el Parc Fluvial del Túria, una ruta molt senzilla entre Paterna i Riba-roja per a gaudir del Parc Natural més pròxim a la ciutat de València. Cal dur sols esmorzar perquè a l’hora de dinar ja estarem a casa.

L’autobús farà parada als 4 pobles de la Mancomunitat: Bonrepòs, Foios, Vinalesa i Alfara. Aquesta primera excursió està subvencionada per la Mancomunitat i sols costa 3€, on s’inclou l’autobús, el guia i l’assegurança. Teniu més informació al cartell adjunt.

  • Si voleu participar feu la reserva a aquest correu o per Whatsapp (690 027 459) abans del divendres 29 de març, indicant on voleu que vos arreplege el bus.