El Club Excursionista Xafant Talons organitza l’excursió a Andalusia els dies 2, 3, 4, 5 i 6 d’abril de 2015.
Visitarem el Parc Natural de los Alcornocales, els boscos de sureres més extensos de la península; la Serra de Grazalema, amb la relíquia botànica del pinsapar declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO; el Torcal d’Antequera, un capritx de la natura o el Parc Nacional de Doñana amb els seus diferents ecosistemes: platja, dunes, bosc, matollar, vera i maresma.
Recorrerem part de la ruta dels Almoràvits i Almohades amb els primers vestigis de la presència dels musulmans en al-Àndalus, entre pobles blancs (Grazalema, Arcos de la Frontera, Zahara de la Sierra, Ubrique…), ciutats mil·lenàries, cavalls andalusos, tapes i tradicions.

Dades del viatge:
 Allotjament: Hospederia Casa de las Piedras (Grazalema).
 Donatiu per persona: Tresents noranta euros (390,00 €).
 El viatge inclou: Autobús. - Assegurança de viatge i cancel·lació. -
 Excursions guiades. - Mitja pensió en Hotel. -
 Permisos d’accés als parcs naturals de los Alcornocales, serra de Grazalema i Torcal d’Antequera. - Entrada al Parc Nacional de Doñana (visita guiada, vaixell per a creuar el Guadalquivir i autobús-tot terreny per a recórrer el sistema dunar). – Visita d’un celler.
 Hora i lloc d’eixida: A les 7 del matí del dia 2 d’abril de 2015, al C/ dels Jocs de Vinalesa. L’autobús farà dues parades a València (Mestalla i Pantera Rosa).

file-pdf PDF amb tota la  informació.