GR

Les excursions “oficials” que tenim a la nostra programació són poc exigents (curtes i de poca dificultat). És per això, que aquells de vosaltres que voleu pegar-vos més “canya”, teniu l’oportunitat de realitzar les excursions “extraoficials” amb Xafamuntanyes.

La propera d’aquestes excursions s’anomena Muntanyes de Benifassà (32 km, +/-1300 m. desnivell) i la realitzarem el dia 3 de maig de 2015.

Un intens recorregut de gran bellesa que, en part transcorre pel Parc Natural de La Tinença de Benifassà i en part per la cara nord de la serra del Turmell. Seran 32 km amb molts punts d’interès paisatgístics i culturals: masos, fonts, pous, abreujadors, panoràmiques, rius, barrancs, arbres monumentals,…Tot un regal per als sentits.

Dades del sender:

  • Longitud: 32 quilòmetres.
  • Duració: 9,30 h aproximadament.
  • Dificultat: Molt Alta
  • Desnivell: acumulat positiu 1300m. / negatiu 1300 m.
  • Itinerari: Ullal de la Fou, Riu Cérvol, Mas de la Serra, Mas Clapissa, Mas Querolet, Font Vella, Vallibona, GR7, Mas del Grau, Ullal de la Gatellera, Estrets de la Gatellera, Mas de Prades, Mas de la Teuleria, Mas de Les Pruneres, La Creu, Pi Gros de La Borja, Mas de La Borja, Estrets de la Borja, Ullal de la Fou.

file-pdf PDF amb més informació.