El Club Excursionista Xafant Talons organitza l’excursió al Camí de Santiago del 29 de març al 2 d’abril de 2018.
Entre Sarria i Santiago de Compostela, transcorre un tram dels més populars i cèlebres camins de peregrinació d’Europa, el Camí Francès, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.
Començarem a caminar en la localitat gallega de Sarria la qual es troba a uns 100 quilòmetres de Santiago, distància mínima per aconseguir el certificat de “la Compostela”.

Al llarg de la ruta podrem contemplar la típica estampa de la Galícia verda, formada per preciosos boscos, prats, rierols, conreus i xicotetes aldees, separades per camins i sendes amb murs de pedra seca.
I a més a més, anem a gaudir de tots aquests paisatges, de la manera més còmoda possible, anant en avió, sense càrregues, amb cotxe de suport i allotjar-nos en hotels de 4*.

Si esteu interessats, és molt important que ens heu comuniqueu per correu o telèfon, el més aviat possible (tancarem el viatge abans del 28 de gener 2018). Per a qualsevol aclariment no dubteu en contactar amb nosaltres.

 Detalls en PDF

Detalls

  • Allotjament:
   Hotel Spa Santiago**** (Lugo)
   Gran Hotel los Abetos**** (Santiago)
  • Donatiu per persona:
   500 euros.(Suplement habitació individual 104 euros)
  • El viatge inclou:
   Anada en avió fins a Santiago i tornada en autobús fins a València.
  • Cotxe de suport per a les etapes i el desplaçament a l’hotel ·
  • Assegurança de viatge i cancel·lació · Excursions guiades ·
  • Mitja pensió en Hotels de 4* · Credencial i Concha de Vieira.
  • Hora i lloc d’eixida:
   A les 5:00h. del matí del 29 de març, a l’aeroport de València. L’autobús arreplegarà el dia d’abans les maletes (confirmarem hora i lloc).
  • Places limitades:
   El total de places està limitat a 54 persones. Els socis tindran preferència d’inscripció.
  • Persona de contacte Maite: Telf. 690 027 459

Bonus

Amb l’objectiu d’afrontar amb les millors garanties d’èxit el repte del Camí de Santiago que tenim per a Pasqua, hem preparat una sèrie d’entrenaments pròxims a la ciutat de València que tindran lloc els següents dies:

 1. 20 de gener HORTA 1ª PART (20 km) Itinerari: Vinalesa-Alfara-Moncada-Massarrojos-Rocafort-Godella-Burjassot-València-Benifaraig-Carpesa-Bonrepòs i Mirambell-Foios-Vinalesa. Hora d’eixida a les 9:00 en Vinalesa (en el lloc habitual)
 2. 3 de febrer HORTA 2ª PART (20 Km) Itinerari: Vinalesa-Bonrepòs i Mirambell-Tavernes-Alboraia-Almàssera-Meliana-Foios-Vinalesa. Hora d’eixida a les 9:00 en Vinalesa (en el lloc habitual)
 3. 17 de febrer DEL CARRAIXET A LA MAR (25 Km) Itinerari: Vinalesa-Bonrepòs i Mirambell-Tavernes-Alboraia-Ermita dels Peixets-La Patacona-Malvarrossa-Almàssera-Cases de Bàrcena-Bonrepòs i Mirambell-Vinalesa. Hora d’eixida a les 8:30 en Vinalesa (en el lloc habitual)
 4. 3 de març PARC FLUVIAL DEL TÚRIA (20 Km) Itinerari: Ribarroja-Vilamarxant-Ribarroja. Hora d’eixida a les 8:30 des de la Rotonda de Joan XXIII (Ronda Nord).
 5. 17 de març PARATGES DE L’ALBUFERA (26 Km) Itinerari: Pinedo-El Saler-Devesa-Gola de Pujol-Albufera-Llac i tornada a Pinedo. Hora d’eixida a les 8:30 des de la Platja de Pinedo.

En els entrenaments podeu participar tots, no sols els que fan el Camí de Santiago. Els recorreguts tenen un desnivell pràcticament inapreciable i estan adaptats a tots els nivells, amb moltes alternatives. Els desplaçaments dels 2 últims entrenaments es realitzaran en cotxes particulars. En totes les rutes farem una parada per esmorzar al bar (una costum de la gent de l’horta que no hem de perdre). Totes les excursions acabaran abans de dinar. Si teniu algun dubte ens heu feu saber. Us esperem.