El Club Excursionista Xafant Talons organitza l’excursió als Arribes del Duero (Zamora-Salamanca), del 13 al 17 d’abril de 2017.

El Parc Natural Arribes del Duero és un espai natural protegit del nord-oest de la província de Salamanca i el sud-oest de la província de Zamora, en la comunitat autònoma de Castella i Lleó, formant una frontera natural, de més de 120 quilòmetres, entre Espanya i Portugal.

La tenacitat del Duero, obstinat en perforar durant milions d’anys la massa granítica de la comarca de Sayago, ha donat origen a l’enlluernador espectacle dels Arribes, una ferida de fins 200 metres de profunditat, que s’ha convertit en Reserva de la Biosfera. Un dels espais naturals més desconeguts de la geografia espanyola, un espectacle únic, que podrem gaudir amb una ruta fluvial, navegant pels “fiords” del Duero.

Però a més a més, visitarem Miranda do Douro, una ciutat fronterera amb un bonic casc històric; la desconeguda, romànica i perfecta Zamora i la seua famosa Setmana Santa, declarada Bé d’Interès Cultural; i com no, Salamanca, la ciutat renaixentista per excel·lència, Patrimoni de la Humanitat, però sobre tot la ciutat del pensament, universitària i universal.

Totes les teues passions en un sols viatge. Millor impossible!

 Detalls en PDF

  • Allotjament: Hotel a Miranda do Douro (Portugal) en habitacions dobles i individuals.
  • Donatiu per persona: 360,00 euros habitació doble 410,00 euros habitació individual
  • El viatge inclou: Autobús · Assegurança de viatge i cancel·lació · Excursions guiades · Mitja pensió a excepció del dia de Zamora· Creuer fluvial pels Arribes del Duero.
  • Lloc d’eixida: Carrer dels jocs de Vinalesa a les 7:00h. del matí del dia 13 d’abril. L’autobús farà parada a les 7:15h. a València (Rotonda Joan XXIII Ronda Nord).
  • Places limitades: El total de places està limitat a 30 persones. Els socis tindran preferència d’inscripció.
  • Reserva i pagament: La reserva quedarà feta en pagar 100,00 € abans del 15 de febrer. La resta, 260,00 €, ha de pagar-se abans del 8 de març.
  • Persona de contacte Maite: Telf. 690 027 459
  • Mail: xafanttalons@gmail.com
  • Condicions de cancel·lació: 30 dies abans de l’inici del viatge, existeix una despesa del 15 % del preu total. 15 dies abans de l’inici del viatge, existeix una despesa del 35 % del preu total. 10 dies abans de l’inici del viatge, existeix una despesa del 100 % del preu total.